Problem z Facebookiem.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Karo20

Użytkownik

Problem z Facebookiem.

Post11 gru 2012, 15:59

Cześć, mam pytanie i nadzieję, że ktoś pomoże rozwiązać mój problem. Jak jest w tytule chodzi o Facebook'a, a dokładnie o logowanie na moje konto. Strona główna Facebooka pojawia się normalnie, mogę więc wpisać maila i hasło by się zalogować, niestety po wciśnięciu "entera" nie jest już tak fajnie. Mianowicie pojawia się tylko biała strona, która po odświeżeniu nic nie daje :/, próbowałam znaleźć jakiś kontakt do nich ale sami wiecie jak jest, problem pojawił się dopiero wczoraj wieczorem kiedy próbowałam się zalogować na komputerze mojego taty, z początku myślałam że to jakiś błąd tylko albo oni coś pomylili, niestety nie. Dzisiaj to samo dzieje się na moim komputerze, i nie jest to też wina przeglądarki, sprawdzałam na mozilli i chromie, niestety nic z tego. Wyczyściłam pamięć podręczną, ciasteczka i też nie pomogło. Przeczytałam też tutaj na forum, że ktoś miał podobny problem w związku w tym w odpowiedzi polecono zmienić połączenie sieciowe (protokół internetowy TCP/IP) i pogrzebaniu trochę w serwerze DNS, zrobiłam tak jak było napisane mimo to problem nie zniknął. Niestety problem jest tylko z moim kontem, bo przy zalogowaniu się na konto chłopaka nie było najmniejszej trudności. Wiem, że nie zablokowali mi konto ani nikt go nie ukradł, bo normalnie odnalazłam je przez konto Mateusza. Co mam w takim razie jeszcze zrobić żeby odzyskać dostęp do konta ? Czy możliwe jest, że jednak zablokowali mi konto ? Proszę o odpowiedź.

Karola.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Problem z Facebookiem.

Post15 gru 2012, 00:43

Zainstaluj najnowszego JavaScript.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”