Tylko mówie, że chce korzystać tylko z przeglądarki IE, a na zainstalować/uruchomić na innym koncie w IE się przecież nie da tak. Więc jakiś błąd gdzieś tu musi być, że od czasu do czasu na youtube z filmikami tak mi się dzieje w przeglądarce IE. Jak to naprawić ?
Zauważyłem właśnie teraz, że na przeglądarce FireFox jak chce włączyć jakiś filmik lub teledysk to wtedy przed tym pokazuje mi się coś takiego jak widać na tym screenie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Co jest tego powodem i jak to naprawić ? Takie coś mi się dzieje w FireFox gdy wchodzę na strone youtube. Wtedy zawiesza mi strone na kilka sekund i wyświetla mi to co pokazałem na screenie.
Problem z filmikami na youtube
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Resetowałeś tą przeglądarke do ustawień domyślnych?
W menu Narzędzia naciśnij lub kliknij polecenie Opcje internetowe. Jeśli nie widać menu Narzędzia, naciśnij klawisz Alt.
W oknie Opcje internetowe naciśnij lub kliknij kartę Zaawansowane.
Naciśnij lub kliknij przycisk Resetuj.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
Sprawdzałeś czy dodatki/wtyczki nie powodują tego problemu ?
-
djkamil09061991 pisze:Resetowałeś tą przeglądarke do ustawień domyślnych?
Nie resetowałem przeglądarki do ustawień domyślnych, teraz wole raczej tego nie robić bo pewnie strace wtedy historie i inne tak ? I będę musiał od nowa ustawiać.
XMan pisze:Sprawdzałeś czy dodatki/wtyczki nie powodują tego problemu ?
Nie mam żadnych dodatków ani wtyczek zainstalowanych w przeglądarce.
I jeszcze raz pytam: Dlaczego gdy wchodzę na strone youtube.pl z przeglądarki Firefox to wtedy zawiesza mi strone całą na kilka sekund i pokazuje się coś takiego: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jak to naprawić, by tak się nie działo ? i co jest tego powodem ?
-
- Reklama