Problem z Flash Player'em

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Kat Zalewska

Użytkownik

Post29 lis 2016, 20:02

Witajcie. Prosze o pomoc. Używam przeglądarki Google Chrome w systemie Windows 8. Od jakiegoś czasu mam problem z oglądaniem filmów i grami. Na ekranie pojawia się komunikat " Couldn't load plug-in" pytałam w serwisie i dowiedzialam się, że w ogóle nie potrzbuję Adobe Flash Playera w Windows 8 i informatyk usunął program. oś tam pogrzebal i miało byc dobrze. Ale nie jest. Ja jestem laikiem w kwestiach komputerowych i nie wiem jak sobie z tym probemem poradzić. Proszę o pomoc :)

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post29 lis 2016, 21:39

Witam .
Stwierdzenie że Adobe Flash Player jest niepotrzebny jest błędne . Ponieważ jeszcze wiele stron z tego korzysta .
Adobe Flash Player możesz pobrać ze stronny Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Odznacz oferty opcjonalne . Wpierw zapisujesz plik i następnie go uruchamiasz .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

• Reklama

Wróć do „Problemy”