Witam posiadam pendrive o wielkości 16 GB marki Patriot taki w gumowej obudowie zamykany zatyczką z czerwonymi napisami XT i jeszcze są czerwone napisy PATRIOT oraz 16 GB po bokach jednej i drugiej strony.Gdy go podłączę pod gniazdo usb płyty głównej niby go pokazuje lecz nie idzie go otworzyć ani sformatować w NTFS lub FAT klikam na formatuj niby robi szybkie formatowanie i potem informacja że nie można sformatować pamięci.Może mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem ???
Pracuję na systemie Windows 8 Pro ( 9200 ) x64 będę wdzięczny za pomoc.
Problem z formatowaniem pendrive
- lewy
- BLADE
Witaj dzięki wielkie za pomoc , zrobiłem według instrukcji tym pierwszym programem i od razu poskutkowało !!!
!! 
Mam pytanie jeśli chodzi o ten program czy mógłbym nim również całkowicie sformatować dysk marki Seagate o pojemności 750 GB przenośny pod usb bo są takie same objawy hmmm...???
Będę wdzięczny za odpowiedź.

Mam pytanie jeśli chodzi o ten program czy mógłbym nim również całkowicie sformatować dysk marki Seagate o pojemności 750 GB przenośny pod usb bo są takie same objawy hmmm...???
Będę wdzięczny za odpowiedź.
- lewy
Pewnie, że tak. Z resztą w tytule Masz odpowiedź.
- BLADE
OK dzięki za pomoc i szybką reakcję.
-
- Reklama