Mam problem otóż gdy chce cośwyszukaćw przeglądarce google.pl wyskakujemi coś takiego
'' but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.See Google Help for more information.'' Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
i nie wiem jak sie ego pozbyć próbowałem hijack this i innymi anty-virusami ale nie pomoglo dodam że dzieje mi sięto w każdej przeglądarce i nic nie mogę wyszukać w google.pl prosze o pomoc.
Problem z google: computer may be sending automated queries
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z google.
Witam Ciebie, najpierw użyj narzędzia adwcleaner a potem Malwarebytes Antimalware.
Kod: Zaznacz cały
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/AdwCleaner.shtml
Kod: Zaznacz cały
http://www.malwarebytes.org/mwb-download/
-
uzyłem adwcleaner cos tam wyszukalo to usunelem i potem Malwarebytes Antimalware ale nie znalazł zadnych wirusów nie wiem co robić pomóżcie dodam jeszcze że to sie pojawia nie moge wyszukać a niekiedy nie ma
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Wejdź do panelu sterowania->Połączenia sieciowe->kliknij prawoklikem na połączenie sieciowe->Właściwości->znajdź Protokół internetowy (TCP/IP)->kliknij właściwości->wpisz w adresach DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
Zobacz też na innej przeglądarce co się tam dzieje.
208.67.222.222
208.67.220.220
Zobacz też na innej przeglądarce co się tam dzieje.
-
na każdej przeglądarce tak mam a mógł byś to jakoś inaczej napisać (Wejdź do panelu sterowania->Połączenia sieciowe->kliknij prawoklikem na połączenie sieciowe->Właściwości->znajdź Protokół internetowy (TCP/IP)->kliknij właściwości->wpisz w adresach DNS: ) ja mam windows 7 ultimate a to co pisales nie umiem jakos tego zrobic
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jest podobnie, kliknij na Centrum sieci i udostępniania, tam kliknij na swoje połączenie sieciowe, reszta podobnie.
-
- Reklama