Witam. W tamtym tygodniu zakupiłem grafe Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Przedtem działałem na zintegrowanej w płycie głównej Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Więc po zamontowaniu w/w grafiki każda gra się zacina ( pomaga tylko restart przyciskiem ) dziś jak próbowałem grać w PESA 2010 po zacięciu wyskoczył mi bluescreen.Niewiem czy to grafika czy może coś innego ??
Proszę od pomoc
Podaje reszte podzespołów:
Zasilacz Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Procesor Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pamięć Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Problem z ... ? grafiką ?
-
- Kontaktowanie:
A w BIOSie wyłączyłeś zintegrowaną ? Jak tak, to sterowniki zainstalowałeś ?
Zmiana karty graficznej na nową. Wyłączenie zintegrowanej karty graficznej w BIOS-ie..
Zmiana karty graficznej na nową. Wyłączenie zintegrowanej karty graficznej w BIOS-ie..
Pozdrawiam, koleś git
-
Niestety dalej to samo, w BIOS'ie znalazłem to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, nie wiem czego to może być wina
-
Skoro wyświetla ci obraz po podpięciu grafiki to raczej nie powinno być problemu z kartą zintegrowaną.
Podaj temperatury podzespołów. Podaj także model płyty głównej, której nam nie podałeś.
Osobiście celowałbym w niewydolność produktu zasilaczopodobnego (czyt. tego rasurbo) lub słabą sekcję zasilania na płycie głównej (chociaż to mniej prawdopodobne).
Ponadto przeinstaluj sterowniki do grafiki.
Podaj temperatury podzespołów. Podaj także model płyty głównej, której nam nie podałeś.
Osobiście celowałbym w niewydolność produktu zasilaczopodobnego (czyt. tego rasurbo) lub słabą sekcję zasilania na płycie głównej (chociaż to mniej prawdopodobne).
Ponadto przeinstaluj sterowniki do grafiki.
- seba86mu
krzysiek85, jaką wersję sterownika do karty graficznej zainstalowałeś ?
Podłączyłeś do karty przewód dodatkowego zasilania ?
Podłączyłeś do karty przewód dodatkowego zasilania ?
-
- Reklama