Witam. Mam pewien problem z moim laptopem. Otóż w dziwny sposób reaguje on na różne gry. Jako, że wielkim fanem gier nie jestem, nie miałem z tym większego kłopotu, teraz, gdy wyszło jednak demo gry FM2012 w którą bardzo chciałem pograć miarka się przebrała.
Problem wygląda następująco. Gdy włączam daną grę nic się nie dzieje. Pojawia się w procesach fm.exe, a gdy próbuje włączyć grę ponownie Steam informuje mnie, że ta gra jest już uruchomiona, jednak wciąż mam przed oczyma pulpit i gra się nie włącza.
System operacyjny to Windows7. Gra, jeśli chodzi o parametry bez problemów 'wchodzi' na ten komputer i wiem, że inne osoby grają w nią na laptopie.
Szukałem odpowiedzi w sieci i kilka sposobów znalazłem, jednak żaden z nich nie zadziałał.
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Problem z grami na laptopie
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, czy sterowniki są wszystkie zainstalowane?
Może spróbuj ją przeinstalować, po odinstalowaniu przeczyść dokładnie rejestr. 

-
Zrobiłem to. Przeinstalowałem nawet całego steama i do jasnej cholery, nadal to samo.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Włącz grę i jak się wysypie to zaraz potem zapisz dziennik zdarzeń, po czym podaj go do analizy. Ważne, aby zaraz po, to ułatwi wyszukanie problemu.
-
- Reklama