Problem z ikonami Windows 7

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
asia3122007

Użytkownik

Post25 lis 2011, 19:47

Witam!
Mam problem... [jestem zielona pod względem informatyki...]
Dwa dni temu miałam problem z dźwiękiem na komputerze. Udało mi się to jakimś cudem naprawić, ale pojawił się nowy problem :|
Wszystkie ikony na pulpicie i w menu START są takie same. Gdy daję otwórz za pomocą [tu nazwa programu] to wszystkie ikony zmieniają się na ikonę tego właśnie programu i ten program się wtedy tylko otwiera. Nie umiem sobie z tym poradzić. Próbowałam wielu sposobów [usunięcie IconCasche.db i zresetowanie komputera ; próba przywrócenia systemu sprzed kilku dni ; zainstalowanie programu TWEAK UI, który nie działał ; personalizacja--> zmiana wyglądu ikon] NIC NIE DZIAŁA :cry: NIE WIEM CO ROBIĆ, PROSZĘ O POMOC, BO KOMPUTER JEST MI POTRZEBNY DO ROBIENIA PREZENTACJI I ZADAŃ DOMOWYCH, A PRZEZ TO NIC Z TEGO! RATUNKU!

Wręcz błagam o pomoc... :sciana: :-? :(
Ostatnio zmieniony 25 lis 2011, 19:47 przez greh, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Zmiana wielkości liter - nie pisz wyłącznie wielkimi literami, gdyż jest to odbierane jako krzyk, nie nadużywaj emotikon

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post25 lis 2011, 23:24

Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”