Witam!
Chciałbym aby pliki mp3 były wyświetlane w takiej postaci jak fotka poniżej (stare pliki są tak wyświetlane) :
1.jpgDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
A tymczasem, nowe pliki wyglądają tak :
2.jpgDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kilka wskazówek z mojej strony :
1. Wiem jak się zamienia w winampie takie ikonki na miniaturki okładek płyt, niestety nie wiem, od kiedy nie da się tego zrobić i z czym to może być związane (może jakiś program).
2. W opcjach folderów, nie jest zaznaczona pozycja "zawsze pokazuj ikony, nigdy miniatury".
3. Usunąłem plik IconCache.db i nie pomogło.
4. Nie potrafię usunąć plików z rozszerzeniem .db (thumbcache_1024.db ... itd), nawet programem Unreal Commander.
Od kilku dni próbuję jakoś rozwiązać ten problem, ale jak na razie bezskutecznie. Może jednak jest jakiś sposób i da się temu zaradzić ?
Pozdrawiam!
Problem z ikonkami plików mp3
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Niestety, Unlocker nie potrafi usunąć tych plików : Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji.
Próbowałem też Killboxem i pliki dalej siedzą na swoim miejscu.
Próbowałem też Killboxem i pliki dalej siedzą na swoim miejscu.
-
Uprawnienia to chyba wystarczy odpalić program za pomocą administratora. Prawy na ikonkę programu i uruchom coś tam administratora.
-
Unlocker nawet usuwa te pliki i umieszcza je w koszu :
Pliki.jpgDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ale po zresetowaniu komputera, one nadal znajdują się na starym miejscu, czyli w katalogu Explorer.
Pliki.jpgDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ale po zresetowaniu komputera, one nadal znajdują się na starym miejscu, czyli w katalogu Explorer.
-
- Reklama