Witam
Mam urządzenie wielofunkcyjne HP K209a-z. Wcześniej miałem laptopa z Windowsem 7. Teraz mam nowego laptopa acer Aspire V5 z Windowsem 8. Laptop nie ma napędu płytowego więc musiałem ściągnąć to oprogramowanie ze strony producenta. No i wybieram system Windows 8 64bit bo taki mam. Po pobraniu klikam i udzielam zgody jako administrator po czym pojawia się "prostokąt" z procentowym paskiem i piszę rozpakowywanie. Kiedy rozpakuje się ten prostokąt znika, kółko przy myszce kręci się przez chwile po czym przestaje i tyle. No i pytanie co dalej? Oprogramowanie się zgadza, jest oryginalne ze strony producenta itd... Więc w czym problem? Co mam zrobić żeby zainstalować to oprogramowanie i żeby mógł po przez ten laptop drukować i skanować?
Jeśli ktoś wie co można zrobić to poproszę o jakieś rady, pomysły? Z góry dziękuję.
Problem z instalacja oprogramowania do urządzenia HP K209a-z
-
- leon1956
Witam . Po rozpakowaniu , instalator powinien uruchomić się automatycznie . Instalator jest w formie graficznej . Jak masz nowy system to być może nie masz zainstalowanego np. DirectX lub NET Frameworka .
--->>DirectX
--->>NET Framework
--->>DirectX
--->>NET Framework
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
leon1956 pisze:Witam . Po rozpakowaniu , instalator powinien uruchomić się automatycznie . Instalator jest w formie graficznej . Jak masz nowy system to być może nie masz zainstalowanego np. DirectX lub NET Frameworka .
--->>DirectX
--->>NET Framework
Net framework mam już zainstalowane. A co do directx mam problem z instalacją bo nie wiem gdzie eksportować pliki z tego instalatora. Można poprosić o jakąś podpowiedź bo nigdzie jej nie ma jak to poprawnie wyeksportować?
-
- Reklama