Problem z instalacją programu Ashampoo WinOptimizer 2009 Adv

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
btonga

Użytkownik
Posty: 102
Rejestracja: 08 gru 2008, 09:18
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontaktowanie:

Problem z instalacją programu Ashampoo WinOptimizer 2009 Adv

Post17 mar 2009, 19:32

Witam, robiłem reinstalację systemu i mam problem z zainstalowaniem w/w programu. Wyskakuje Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników komunikat. Próbowałem z płyty instalacyjnej jak i z sieci. Efekt jest ten sam - komunikat o błędzie. Proszę o pomoc i pozdrawiam ;)
btonga

P.S. Na fotce jest Ashampoo Burning Studio ale problem jest ten sam
mac os x & win7 user

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Problem z instalacją programu Ashampoo WinOptimizer 2009 Adv

Post17 mar 2009, 19:41

Zobacz w tej ścieżce co tam podają, czy Masz ten plik. Ewentualnie chamsko wrzuć tam jakąś bitmapę i tylko zmień jej nazwę.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
btonga

Użytkownik
Posty: 102
Rejestracja: 08 gru 2008, 09:18
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontaktowanie:

Re: Problem z instalacją programu Ashampoo WinOptimizer 2009 Adv

Post17 mar 2009, 20:11

Nie ma tam folderu is-V36IM.tmp. Mam go utworzyć ? :sciana:
mac os x & win7 user



  • Reklama

Wróć do „Problemy”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości