Problem z instalacja Win XP SP2
-
Witam. Kupilem dzisiaj nowy komputer. O ten - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Rozni sie on tylko obudowa i karta graficzna (HD 4770). Oczywiscie chcialem zainstalowac Windowsa XP SP2 (orginalny), ale pojawil sie problem, wkladalem plyte do napedu i jakby nie reagowal slychac ze cos tam robi, ale nie wiem czy napewno ja czytal poniewaz po wyjeciu jej polozenie nie wiele sie roznilo (ale sie roznilo wiec zakladam ze ja czytal). Monitor nie reagowal swiecila sie tylko pomaranczowa lampka. Poszukalem odpowiedzi w google i znalazlem tam zeby wejsc do biosa i zmienic 1 boot na cd/dvd, a 2 na hdd. Udalo mi sie wejsc do biosa i to zrobilem, ale nic nie pomoglo Teraz na dodatek ze nie odpala plytki instalacyjnej to nie chce wejsc do biosa, klikam jak wczesniej F2 i niestety nic. Komputer byl skladany w ESC. Prosze was o pomoc poniewaz nie wiem co mam z tym zrobic, caly dzien sie mecze i juz mnie szlak trafia ;/
- seba86mu
Popraw link, bo nie działa.
To komputer stacjonarny PC czy laptop ?
Zapoznaj się z tym poradnikiem -> Ustawienie kolejności bootowania w BIOS-ie, zmiana i wybór urządzenia bootującego.
To komputer stacjonarny PC czy laptop ?
Zapoznaj się z tym poradnikiem -> Ustawienie kolejności bootowania w BIOS-ie, zmiana i wybór urządzenia bootującego.
-
- Reklama