Problem z instalcją programu Zune

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
dennisek123

Stały bywalec

Post16 sie 2012, 23:31

Witam otóż gdy chciałem sobie dzisiaj zainstalować program zune napotkało Mnie nie miłe zdziwienie otóż gdy instaluje program zune, normalnie instalator się włącza rozpakowuje gdzieś pliki i gdy przechodzi w etap "Przygotowanie komputera" to nawet po ponad 2 godzinach ciągle jest "przygotowanie komputera" Ja rozumiem że Ja mogę mieć trochę starszy komputer (Spełnia wszystkie wymagania zalecane itp.) ale to chyba nie znaczy że muszę czekać ponad 2h aż Mój komputer się przygotuje ....

Wcześniej brat instalował też program Zune aczkolwiek nie widziałem go wcześniej więc jakoś go odinstalował, jednakże wiedziałem że może On coś "skopać" tak więc zainstalowałem Revo instaler pro i skasowałem "zbędne pliki" i nic ... :(

Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post17 sie 2012, 00:15

Być może są jeszcze w rejestrze śmieci po poprzedniej instalacji i trzeba by było je wyczyścić.

dennisek123

Stały bywalec

Post17 sie 2012, 00:44

Czyściłem rejestr z apomocą Eusing Free Registry Cleaner - codziennie to robię.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post17 sie 2012, 09:31

Wykonaj czyszczenie programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Analiza => Uruchom Cleaner

Opróżnij zawartość folderu Temp z lokalizacji:
C:\Windows\Temp\
(nie usuwaj folderu Temp, tylko to co się w nim znajduje)

Jeżeli to nie pomoże spróbuj przenieść na próbę folder InstallShield przykładowo na pulpit (czyli Wytnij => Wklej).
C:\Program Files\Common Files\InstallShield

Jeżeli nie pomoże przenieś na pulpit folder InstallShield Installation Information z lokalizacji:
C:\Program Files\InstallShield Installation Information

• Reklama

Wróć do „Problemy”