Witam
Od dłuższego czasu zmagam się z problemem internetu mianowicie strony takie jak yt czy facebook raz się otwierają a raz nie... Jeśli się otworzą to cud! Zdarza się to raz lub 2 na tydzień a zazwyczaj pojawia się, że ten film jest niedostępny a zamiast oprawy graficznej strony widzę same napisy lub linki. Miałem tak od dłuższego czasu i zrobiłem format kompa- nic nie pomogło i kupiłem sobie nowego laptopa

i na nim również mam taki sam problem, pomimo zaktualizowanego flasha, javy.(na 1lapku tym starszym mam vista a na nowym win 8) Nie mam pojęcia już co robić kontaktowałem się z dostawcą internetu a oni twierdzą, że z ich strony jest wszystko ok. Przy okazji miałem zmianę internetu z 2mb na 6mb nie wiem od czego to zależy ale to mniej więcej od tego czasu mam taki problem. Czy to wina rutera? Wszedłem w ruter i tam jest wszystko zaznaczone na automatycznie (ip itd. nie znam się na tym) Mój dostawca internetu to naszasiec.pl a ruter kupiony u nich już dawno temu to NETGEAR N150 Wireless Router WNR1000. Wraz z nowym internetem dali mi nowy ... zasilacz? Nie mam pojęcia co to jest... To wtyczka do kontaktu, do której wchodzi kabel od anteny i kabel idący do rutera. Nie mam zielonego pojęcia co to jest i nie wiem czy mam całą tą instalację dobrze zrobioną... Jestem zielony w te klocki. Co najdziwniejsze wszystkie inne strony czy fora działają bez problemu.... Proszę o pomoc, ponieważ już od dłuższego czasu mnie to męczy i przepraszam, że to jest tak nachalnie napisane.