Problem z internetem...
-
Problem z internetem...
witam posiadam notebooka z systemem windows 7starter...mam problem z internetem a mianowicie nie polaczy mi z siecia bezprzewodowa ani przez kabel...w men.urzadzen w zakladce karty sieciowe mam 3 pozycje przy oststniej :karta Microsoft ISATAP #2 jest zolty trojkacik:( nie mam jak pobrac sterownika bo nie polaczy mi z internetem nie wiem co mam zrobic...jak klikam pisze mi : to urzadzenie nie moze pracowac poprawnie poniewaz system windows nie moze zaladowac sterownikow wymaganych dla tego urzadzenia (kod 31) prosze o pomoc
- seba86mu
Problem z internetem...
Jaki to laptop ? (producent, model)
Dodatkowo zainstaluj program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Otwórz program i z sekcji "Komputer" -> "Podsumowanie" spisz dane z pozycji:
- Nazwa płyty głównej
- Mikroukład płyty głównej
- Sieć (karta sieciowa)
Dodatkowo zainstaluj program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Otwórz program i z sekcji "Komputer" -> "Podsumowanie" spisz dane z pozycji:
- Nazwa płyty głównej
- Mikroukład płyty głównej
- Sieć (karta sieciowa)
-
Problem z internetem...
Model asus nie mam jak pobrac na tego kompa tego programu teraz....:/ asus a nie pisze jaki to model a to znajomej wziolem bo nie wiedziala co robic
- seba86mu
Problem z internetem...
W takim razie, jeżeli nie znamy konkretnego modelu laptopa nie możemy podać lokalizacji do odpowiednich dla niego sterowników.
Jeżeli masz teraz tego laptopa, to odczytaj jego model z naklejki, która naklejona jest od spodu.
Jeżeli masz teraz tego laptopa, to odczytaj jego model z naklejki, która naklejona jest od spodu.
-
Problem z internetem...
Asus Eee PC1001PXD
- seba86mu
Problem z internetem...
Zainstaluj kolejno:
1. Sterownik do chipsetu płyty głównej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Uruchom ponownie komputer.
2. Sterownik do karty sieciowej LAN -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Sterownik do karty sieciowej Wireless LAN (Wi-Fi)
-> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jeżeli laptop posiada Wi-Fi od Azurewave)
-> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jeżeli laptop posiada Wi-Fi od Ralink)
Każdy sterownik spakowany jest do archiwum, dlatego po ich pobraniu, a przed rozpoczęciem instalacji należy je rozpakować.
Sterowniki możesz pobrać na komputer, z którego teraz piszesz, a przenieść na laptopa np. na pendrivie (pamięci USB) lub nagrać na płytkę.
1. Sterownik do chipsetu płyty głównej -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Sterownik do karty sieciowej LAN -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Sterownik do karty sieciowej Wireless LAN (Wi-Fi)
-> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jeżeli laptop posiada Wi-Fi od Azurewave)
-> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jeżeli laptop posiada Wi-Fi od Ralink)
Każdy sterownik spakowany jest do archiwum, dlatego po ich pobraniu, a przed rozpoczęciem instalacji należy je rozpakować.
Sterowniki możesz pobrać na komputer, z którego teraz piszesz, a przenieść na laptopa np. na pendrivie (pamięci USB) lub nagrać na płytkę.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 01:13 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Problem z internetem...
Ok jutro tak zrobie narazie pisze z ipada2 i nie mam tu jak pobrac dzieki wielkie odezwe sie dalej jutro 

-
Problem z internetem...
Powyżej masz linki,odnośniki do sterowników,jeżeli pobierzesz je od płyty głównej i karty sieciowej,to nie powinno być problemu. Jaki masz internet/modem,router oraz system operacyjny?
-
- Reklama