( chodzi o grę online flasch tankionline) jest dość wymagająca jak to flasch zużywa cpu, ale nurtujące jest że gdy siędo gry zaloguję to tylko na chacie mogę siedzieć i napisać jedno któtkie zdanie ( po 1 minucie rozłącza)
mam wi-fi sagem usb adapter ( na kablu usb) zasięg ( jakość sygnału) b.dobra/dobra rzadko znakomita.
dokładniej to : SAGEM XG-762N
i ciągle mam problem z flasch player potrzebuje jakiejś akceleracji do flasch'a [ akceleracja gpu] ( nie mogę oglądać filmów na pełnoekranowym)
a mam subwofer obok i 2 przednie głośniki od kina domowego na nich i 2 głośniki komputerowe usb + głośnik basowy pod biurkiem ( głośnik i subwofer pod jeden kanał pod wzmacniacz i do pc
i czekam na transformers 4 ! bo będzie w czerwcu ( w USA) i chcę to obejrzeć pyłnnie na pełnym ekranie bo mam extra audio
+ dodatek

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
trailer:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 19 maja 2014, 21:06 --
sam se pomogłem akceleracją chrome'a :
chrome://flags/ pełno tych "eksperymentalnych" rozszerzeń pomogła akceleracja gpu i akceleracja 2d oraz 3D chrome jest szybszy o 50% ale i tak na youtube ścina na 720p coś jeszcze mogę zrobić ?
( jakąś akceleracje w systemie) jak w chrome tylko że w xp'ku albo szybsza przeglądarka do oglądania filmów w necie ? albo specjalny odtwarzacz wklejasz url filmu i odtwarza ?
albo coś podkręcić gpu ? jakiś skuteczny działający program i jakiś monitor temperatury gpu ? bo nie wiem czy się nie przegrzewa itd ?