Mam problem z kamerką internetową firmy Technika TKVGACM1 i nie wiem jak ją zainstalować bo nie ma sterowników . Jak byście mogli podać link do pobrania i opisać jak zainstalować ? Już raz pobralem sterowniki, zainstalowalem je i nie działa
Za pomoc bardzo dziękuję Proszę o szybką odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 00:40 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:zmieniłem tytuł tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.
Uruchomiłeś ponownie komputer ? Wskaż w Menadżerze Urządzeń nieznane urządzenie, czyli kamerkę, wybierz pozycję "Aktualizuj sterownik" i każ systemowi odszukać sterownika na dysku twardym. Co najmniej Service Pack 2 masz zainstalowany ?
Pobralem ten drugi i zainstelowalem pokazal mi sie folder na pulpicie i właczylem program i mi pisze "sorry .you have on video on capture handware wideo capture will not function properly " co robic .... ?????????????????
Uploaduj screen, czyli obrazek przedstawiający okno Menadżera Urządzeń na jakiś serwer hostingowy, np. na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Tutaj podaj link do uploadowanego zdjęcia albo wstaw miniaturkę (linki otrzymasz po uploadowaniu).
zrobilem jak kazales / m... urzdzen/ aktualuzuj sterowniki i pisze ze sprzet nie zostal zainstalowany poniewaz kreator nie moze odnalesc wymaganego oprogramowania ;/ co dalej .....!!!!!!!!!!!!!!!????????????
i pisze to samo ...sprzet nie zostal zainstalowany poniewaz kreator nie moze odnalesc wymaganego oprogramowania ;
-- mniej niż minutę temu --
niewiem moze ja cos pochranilm ;/
-- mniej niż minutę temu --
instaluje program ( jeden z podanych) na wylaczonej kamerze po instalacji podlacam i / Menadzer Urzadzen/ aktualizuj sterowniki / jak cos zle to popraw
Po instalacji sterownika uruchom ponownie komputer i dopiero potem podłącz kamerkę. Spróbuj na początku ze sterownikiem, który podałem na końcu. Czy kiedykolwiek wcześniej kamerka działa u Ciebie ?