Problem z Kartą Graficzną
-
Kupiłem nową kartę graficzną : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i mam z nią problem, po zainstalowaniu nowej na płycie głównej i odpaleniu komputera wszystko załączało się aż do momentu gdy widzimy Windows XP, dalej nic się nie załączało, pojawia się napis monitor poza zakresem pracy. Wyczytałem na forum żeby wejść w tryb VGA, wszedłem załączyło się wszystko ładnie, próbowałem zainstalować sterowniki do karty graficznej i nic nie szlo. Postanowiłem wyłączyć i włączyć jeszcze raz kompa, i po włączeniu wszystko jest do czasu pojawienia się napisu Windows XP, potem słychać jak system się włączy dalej ale niema żadnego obrazu, czarny ekran, pomoże ktoś ? Prosił bym o szybka pomoc 

- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Wejdz w tryb awaryjny, wejdz do menedzera urządzeń w karty graficzne , daj na nią prawym i odinstaluj, tak samo usuń sterownik ati o ile jest jakiś w panelu sterowania, wtedy w trybie normalnym powinien uruchomic sie system z mała rozdziałką i zainstaluj sterownik. Teraz jest jak jest ponieważ pewnie wybrana jest jakas nieobsługiwana rozdziałka.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Przy wchodzeniu w tryb awaryjny w lewym górnym rogu mruga mi kreseczka. Dale nic nieidzie zrobić.djkamil09061991 pisze:Wejdz w tryb awaryjny, wejdz do menedzera urządzeń w karty graficzne , daj na nią prawym i odinstaluj, tak samo usuń sterownik ati o ile jest jakiś w panelu sterowania, wtedy w trybie normalnym powinien uruchomic sie system z mała rozdziałką i zainstaluj sterownik. Teraz jest jak jest ponieważ pewnie wybrana jest jakas nieobsługiwana rozdziałka.
-- 11 lut 2014, 22:25 --
Zauważyłem jeszcze ze bardzo szybko robi się gorąca.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zobacz czy czegoś pozytywnego nie zdziała instalacja nakładkowa systemu czyli na tym dysku naciśnij R=Napraw

-
cosik_ktosik pisze:Zobacz czy czegoś pozytywnego nie zdziała instalacja nakładkowa systemu czyli na tym dysku naciśnij R=Napraw
Gdzie mam tego szukać w biosie ? . Jak płytka z Windows to niemam.

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
tak, to podczas instalacji systemu się wybiera.
-
- Reklama