Problem z komputerem
- GraAndes2
Problem z komputerem
Siema, mój komputer chyba się zepsuł bo gdy go odpalam on się nie odpala. Opowiem wszystko siema więc rano gdy się obudziłem wyjąłem z kompa kartę RAM i ją schowałem ( nie wiem po co ) Gdy wróciłęm ze szkoły włożyłem kartę RAM a komputer się nie odpala aż do dzisiaj POMOCY czy da się go jakoś naprawić
bez straty kasy

- patrolvip2
Problem z komputerem
Raczej wątpliwe żebyś coś popsuł...bo chyba po wyciągnięciu karty nie trzymałem jej w maszynce do mięsa
Jest jakiś sygnał dźwiękowy przy odpalaniu kompa? Opisz uruchamianie systemu (w którym momencie się zatrzymuje lub restartuje).
Swoją drogą ciekawe jaki miałeś powód aby wyciągać RAM - "a wezme se i se schowam"?

Swoją drogą ciekawe jaki miałeś powód aby wyciągać RAM - "a wezme se i se schowam"?

- GraAndes2
Problem z komputerem
Schowałem ją bo mój tata wyciąga mi zawsze ją jak mam karę. A nie miałem, a myślałęm że miałem a kara mi się skończyła i nie wiedziałem dlatego schowałęm kartę. Jak chcę uruchomić kompa to się nie włącza i koniec. Tata mówił że nic nie zrobił bo kara mi się skończyłą. I teraz komp się nie włącza.
- patrolvip2
Problem z komputerem
No jaja jakieś
Ale nic, załóżmy że Twój ojciec chce Cię w balona zrobić...z tyłu kompa jest taki wihajster tzw przełącznik na którym są symbole 0/1. Zobacz czy czasem ktoś Ci nie wyłączył

Ale nic, załóżmy że Twój ojciec chce Cię w balona zrobić...z tyłu kompa jest taki wihajster tzw przełącznik na którym są symbole 0/1. Zobacz czy czasem ktoś Ci nie wyłączył
- GraAndes2
Problem z komputerem

a propo wszystko jest w kąpie bo specjalnie byłem na you tubie i patrzałem jakie rzeczy sa w kompie i mam wszystkie : )
A moj papo sam kompa potrzebuje bo musi cos wydrukowac a nie wie jak laptopa z drukarka polaczyc, a ja wiem ale mu nie powiem

-
- Reklama