Problem z komputerem

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik

Problem z komputerem

Post26 sty 2014, 11:31

Siema, mój komputer chyba się zepsuł bo gdy go odpalam on się nie odpala. Opowiem wszystko siema więc rano gdy się obudziłem wyjąłem z kompa kartę RAM i ją schowałem ( nie wiem po co ) Gdy wróciłęm ze szkoły włożyłem kartę RAM a komputer się nie odpala aż do dzisiaj POMOCY czy da się go jakoś naprawić :? bez straty kasy

Awatar użytkownika
patrolvip2

Użytkownik

Problem z komputerem

Post26 sty 2014, 11:54

Raczej wątpliwe żebyś coś popsuł...bo chyba po wyciągnięciu karty nie trzymałem jej w maszynce do mięsa :D Jest jakiś sygnał dźwiękowy przy odpalaniu kompa? Opisz uruchamianie systemu (w którym momencie się zatrzymuje lub restartuje).
Swoją drogą ciekawe jaki miałeś powód aby wyciągać RAM - "a wezme se i se schowam"? :D

Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik

Problem z komputerem

Post26 sty 2014, 13:14

Schowałem ją bo mój tata wyciąga mi zawsze ją jak mam karę. A nie miałem, a myślałęm że miałem a kara mi się skończyła i nie wiedziałem dlatego schowałęm kartę. Jak chcę uruchomić kompa to się nie włącza i koniec. Tata mówił że nic nie zrobił bo kara mi się skończyłą. I teraz komp się nie włącza.

Awatar użytkownika
patrolvip2

Użytkownik

Problem z komputerem

Post26 sty 2014, 13:45

No jaja jakieś :D :D
Ale nic, załóżmy że Twój ojciec chce Cię w balona zrobić...z tyłu kompa jest taki wihajster tzw przełącznik na którym są symbole 0/1. Zobacz czy czasem ktoś Ci nie wyłączył

Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik

Problem z komputerem

Post26 sty 2014, 14:58

:D :D hehe już kiedyś go używał i się skapnąłem ale to nie wina wichajstra bo jest włączony
a propo wszystko jest w kąpie bo specjalnie byłem na you tubie i patrzałem jakie rzeczy sa w kompie i mam wszystkie : )
A moj papo sam kompa potrzebuje bo musi cos wydrukowac a nie wie jak laptopa z drukarka polaczyc, a ja wiem ale mu nie powiem :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”