problem z ładowaniem windowsa (sterownik karty)

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
patryy

Użytkownik

Post16 lis 2012, 21:14

Witam mam pewien problem. Otóż kiedyś po formacie wywaliło mi sterowniki a przycinało podczas przewijania ale ok rozwiązałem problem instalując stery do karty które podano mi tutaj problemy/zacinanie-podczas-przewijania-help-t21545.html Pewnego razu grałem w san andreas i wyłączyło mi kompa, kiedy chciałem go odpalić zatrzymał się na ładowaniu windowsa i dalej nic. Zrobiłem dziś formata i komp odpala bo nie ma żadnych sterowników ale gdy zainstaluje sterownik od karty graficznej(a musze go zainstalować bo mi zacina) to dzieje się to samo komp staje na ładowaniu windowsa i nie można go odpalić, działa tylko na trybie awaryjnym. Proszę was o pomoc bo nie wiem co zrobić, może inny sterownik ale nie wiem.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post16 lis 2012, 21:17

Wygląda mi to na uszkodzenie akceleratora 3D (układ graficzny działa tylko w trybie VGA bez zainstalowanego sterownika).
Nie przegrzałeś laptopa ?
Nie trzymałeś go bezpośrednio na kolanach, na kocu, na kołdrze itp ?

patryy

Użytkownik

Post16 lis 2012, 21:30

Trzymałem na kolanach i grałem ale niedługo, zdażało sie że był bardziej nagrzany niż dziś.

• Reklama

Wróć do „Problemy”