Witam,
mam następujący problem z moim laptopem:
Gdy oglądałem film a laptop podłączony był do telewizora nagle obraz zaczął znikać. Odłączyłem więc laptopa od telewizora ale problem nie zniknął. Na ekranie zamiast normalnego obrazu wyświetlał mi się tylko biały ekran w - powiedzmy taką kratkę. Domyślam się, że może to być problem z matrycą ale głowy nie dam.
Bardzo proszę o pomoc, jakąś informacje i możliwie wskazówki czy jest możliwość naprawy tego w domu.
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Problem z laptopem Asus F3S
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
hmmm, ale to i na monitorze i telewizorze to samo? Jak tak, to raczej grafika oberwała. Możesz pstryknąć fotkę?
-
Tak na początku tak ale po odłączeniu laptopa od telewizora nie dało się ponownie go podłączyć - telewizor po prostu nie "widział" laptopa. Poniżej wstawiam 2 fotki:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - to pojawia mi się przy starcie laptopa
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - a to jest gdy powinien wyświetlić się panel logowania
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - to pojawia mi się przy starcie laptopa
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - a to jest gdy powinien wyświetlić się panel logowania
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Oj raczej serwis Ciebie czeka. Poczekaj na opinię seba86mu.
-
Mhm dobra dzięki
czyli nie obejdzie się jednak bez serwisu :/ .... no ale nic jakoś to będzie 
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam xD

Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam xD
-
- Reklama