Witam. Mam problem z literą w, wczoraj ledwo mi działała a dziś w ogóle nie chce działać. Cudem wpisałem hasło ponieważ jest tam litera w. Co robić ? Literę skopiowałem.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2017, 06:40 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:korekta tytułu tematu oraz pisowni
Masz problem z literą w na klawiaturze, czy w systemie? Sprawdź na klawiaturze ekranowej. Gdy to jest na klawiaturze problem z w, to trzeba wyczyścić pod klawiszem - coś mogło się podlepić.
Może klawisz wybity. Sam wymieniałem klawiaturę w laptopie acer aspire po 6 latach, co była podlana słodką kawą. Lepila się i piszczala jak alarm... Teraz jest idealnie. Wymiana ok 60zł + montaż - w punkcie 80zł. Wpisz do google Czyszczenie klawiatury laptopa Poczytaj
Nic nie da wyjmowanie. Patrzyłem na wyjętą klawiaturę z laptopa, cieniutka i od spodu nie ma dostępu. Jak Ci się nie uda z zewnątrz, to kicha. Możesz prawdopodobnie tylko nieużywane Q ustawić jako W.
Po pierwsze jeszcze tego nie robiłem a po drugie nie wiem jaki to jest laptop i czy tak samo będzie jak w poradniku: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Sprawdziłbym zamianę mechanizmu/plastiku z nieużywanego klawisza a jeżeli to jest uszkodzony klawisz to przełożył inny również nieużywany i na nim napisał literę w pisakiem, etc. lub przylepił naklejkę w (są takie po około 10 zł. komplet)
Wiem że pytanie o dual core odbiega od tematu tylko teraz zauważyłem to. XMan dziękuje Ci za poprawienie tematu. Ciekawe jak długo wytrzyma ten klawisz :/