Mam następujący problem : kiedy uruchamiam go pojawia mi się tylko lista uruchomionych procesów. Dokładniej- nie ma zakładek, ani paska windows. Nie jest to wina wirusów komp został sprawdzony Kasperskym, Nortonem i g-datą. Jak mogę naprawić ten błąd systemu????? Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, 21:50 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód:poprawiłem tytuł
Próbowałeś kliknąć dwukrotnie na skrajnej części okna (górze)?
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
dzięki jak nie wiem co A może pomożecie mi jeszcze to rozwiązać: access violation at address 7C80A2F0 IN in module `karnel32.dll`. Read of address 00133000
Podczas optymalizacji przy użyciu system mechanica. Kiedy optymalizuje łącze internetowe, przedtem wszystko działało poprawnie, a teraz wyskakuje błąd. Podczas pobierania czy wysyłania wartości przesyłu cały czas skaczą- przykład ( 90kb/s a potem spada do np. 45kb/s i znowu rośnie do 90 i tak cały czas).
Można zbadać, jakie programy (procesy) korzystają z sieci, można do tego celu użyć narzędzia netstat lub posłużyć się informacjami z Twojego firewall'a. Przykładowo w Comodo Firewall, Firewall -> Common Tasks -> View Active Connections.
W katalogu głównym zostanie utworzony plik wynik.txt który będzie zawierał wspomniane informacje.
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW