Problem z mikrofonem

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
vinteek

Użytkownik

Problem z mikrofonem

Post23 maja 2012, 16:53

Witam, jakiś czas temu padła mi płyta główna i facet, który naprawiał kompa wymienił mi ją, jednak włożył kartę asusa, P5VD2-MX, poza tym, że komputer teraz pracuje strasznie głośno nie było problemów do czasu kiedy chciałem porozmawiać przez skypa - okazało się, że mój mikrofon nie działa. Oczywiście karta dźwiękowa SoundMax i jak już przejrzałem to forum okazuje się, że nie jestem w tym sam, jednak rozwiązania, które poleciliście wcześniej już są niedostępne lub strony w ogóle nie ma. Dodam również, że w chwili kiedy próbuję rozmawiać z kimś i jakiś dźwięk dochodzi z głośników to osoba ta twierdzi, że to dokładnie słyszy, zupełnie jakby głośniki robiły również za mikrofon. Proszę o pomoc i z góry dziękuję :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Problem z mikrofonem

Post23 maja 2012, 17:21

jednak rozwiązania, które poleciliście wcześniej już są niedostępne lub strony w ogóle nie ma.

Już wszystkie strony są dostępne, był przenoszony serwer ;)
Wrzuć screena z Regulacja nagrywania.

Podajesz tylko link lub miniaturkę.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Problemy”