Problem z monitorem ? out of range
-
Witam po załadowaniu sie systemu windows vista ekran staje sie czarny i wyskakuje komunikat out of range 90.1 kHz / 60 Hz . dzieje sie tak również w trybie awaryjnym . Pisze z innego komputera proszę o szybką odpowiedź 

- rokko
- Kontaktowanie:
Podczas uruchamiania kompa wciśnij klawisz F8 i z menu wybierz bezpieczny tryb graficzny. Czy problem występuje po wybraniu tego trybu uruchomienia?
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Działa ( widać pulpit) przez 10-15 sekund potem system sie sam zamyka i wyskakuje ponownie komunikat : (
-- 20 sie 2011, 16:34 --
mam na komputerze wazne pliki i musze je przegrac przed formatowaniem komputera , zmniana monitora rowniez nie pomogla " poz.zas."
jakies porady ?
-- 20 sie 2011, 16:34 --
mam na komputerze wazne pliki i musze je przegrac przed formatowaniem komputera , zmniana monitora rowniez nie pomogla " poz.zas."

Do zgrania plików użyj Linux-a Ubuntu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, nagraj go na płytę jako obraz i uruchom z niej komputer.
-
jesli dobrze zrozumialem mam nagrac program jako obraz , a następnie uruchomic system tą płytą ? czy ten komunikat nie dotyczy czestotliwosci odswiezania ekranu ? widze pulpit przez 10 sekund a potem wyłącza sie windows i KOMUNIKAT wyskakuje. Prosze o odpowiedz do pytań : (
chciałem dodac ze mam windows vista. monitor LG Flatron
chciałem dodac ze mam windows vista. monitor LG Flatron
- mint1991
- Kontaktowanie:
A może grafika pada. Sprawdź na podmienionej karcie graficznej.
pa44wlak1 pisze:jesli dobrze zrozumialem mam nagrac program jako obraz , a następnie uruchomic system tą płytą ?
Tak.

-
- Reklama