elo. mam taki dziwny problem. Jakiś czas temu zepsuła mi się myszka do kompa. przez chwile uzywałem starszej i było ok az 2 dni temu kupiłem nowa myszkę podłączyłem zainstalowałem i wszystko wydawało się ok. po godzince zachciało mi się w coś zagrac konkretnie włączyłem saints row 3. Nie zwróciłem uwagi ale chodziło wszystko normalnie tyle ze po 15 min. komp sie zaciął. myślałem że to zwykły bug więc reset i od nowa i gdy na nowo włączyłem saints row 3 to zauważyłem wkurzający bug, a mianowicie gdy klikam namierzanie ( prawy przycisk myszy) to ekran sam się przesuwa w prawo i lekko w dół, gdy klikam rolkę jest to samo. lewy przycisk działa normalnie.
W grze BRINK sytuacja jest ta sama tylko te 2 klawisze nie działają, to samo również jest w bulletstorm. Za to w grze Cod- World at war wszystko działa normalnie. Bug ten nieutrudnia normalnego przełączania stron ale denerwuje w fps-ach, w grach typu WoW jest ok. Wiem, bo grałem jakiś czas na privie i jeszcze leży w kompie więc sprawdzałem. Tam myszka również działa normalnie.
Tak więc tu moje pytanie, czy ktoś wie jak to naprawić ? co zrobić żeby znowu można było normalnie pograć ??
z góry dziękuję za pomoc

jeśli ktoś wie więcej piszcie
mam już ten błąd z tydzień i powoli mam ochotę kompa przez okno wyrzucić