Problem z niedziałającymi videorozmowami na facebooku win 7
-
Witam! Od wczoraj mam problem videorozmowami na facebooku, mianowanie z widzeniem osoby z która rozmawiam. Do przedwczoraj wszystko dzialalo jak należy.Do rzeczy.. podczas łączenia z rozmówcą pojawia sie niebieskie okno , moja kamera sie wlacza i słyszę tyko dźwięk... Obraz na kamerze jest nieruchomy i widzę na nim siebie. Z oknem nie można nic zrobić tzn. Wylaczyc, rozszerzyć, przeciągnąć.. zawiesza się. Rozmówca mnie widzi i słyszy normalnie. Dzieje sie tak na każdej przeglądarce, mozilla chrome IE. Proszę o pomoc bo nie wiem jak sobie z tym poradzić .. odinstalowywalem już video facebook z panelu sterowania i instalowalem go ponownie ale nie pomaga.. system to windows 7. Dziękuję !!!
- leon1956
Witam . Może tutaj znajdziesz pomoc w rozwiązaniu Twojego problemu
Kod: Zaznacz cały
http://pl-pl.facebook.com/help/325947034156919/
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
Niestety ale żadna porada zawarta w linku nie pomogła, może jakieś inne pomysły?
-
- Reklama