Pisze do was z prośbą o zdiagnozowanie problemu i ewentualnej pomocy . Problem dotyczy pojawiania sie zielonego prześwitu na monitorze podczas startu systemu ale również podczas eksploatowania . Wszystko zaczeło sie od tego że jakieś 2 tygodnie temu kupiłem karte graficzną geforce gt630 1gb ddr5 , karta przez 2 lub 3 dni chodziła normalnie i nie było jakichkolwiek problemów z obrazem . Po tym czasie zaczeły wyskakiwać przy starcie takie zielone jakby cienie , co ciekawe po ponownym uruchomieniu komputera problem zniknął . Niestety im dalej w lasy tym więcej krzaczków niestety na moim monitorze , baa co ciekawe komputer zaczął sie też resetować lub dostawałem komunikat że "awarii uległ sterownik nvidii".Jeśli myślicie że to koniec ciekawych faktów to sie mylicie , co ciekawe gdy zdołałem odpalić jakąś gre , karta oraz obraz były idealne nie było żadnych problemów z krzakami albo sterownikiem . Przepraszam za chaotyczny opis sytuacji ale też tak chaotycznie funkcjonuje mój komputer

win7
athlon x4 635
2 gb ram ddr3
zasilacz 420W ( problem zasilacza nie raczej nie możliwy próbowałem na nowiutkim, i dalej to samo)
geforce gt630 1gb ddr5