Problem z odzyskaniem systemu
-
Witam, no i jak w temacie... nie wiem, co robić. Mam laptopa Lenovo IdeaPad z systemem OneKeyRecovery System (czy coś takiego) i kiedyś, chcąc przywrócić system sprzed paru dni, użyłam tego... tylko że to przywróciło całego Windowsa do stanu sprzed pierwszego użycia - wyczyściło pamięć, usunęło wszystkie programy, pliki i tak dalej. No i się chciałam dowiedzieć, czy jest możliwość cofnięcia tego, albo chociaż odzyskania plików, które się usunęły...?
- rokko
- Kontaktowanie:
Pliki zostały nadpisane więc ciężko będzie odzyskać dane. Spróbuj specjalistycznych programów jak R-Studio, może coś odzyskasz, pamiętaj jednak, aby nie zapisywać odzyskanych plików na tej samej partycji, do zapisu użyj najlepiej pendrive, inną partycję/dysk lub jakiś zewnętrzny nośnik.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Wersja demo tego R-Studio odzyskuje chyba tylko pliki, które są mniejsze niż ileśtam KB... A jakiś inny, podobny program? 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak były tam zdjęcia to można specjalizowanych jak PC Inspector SMART Recovery.
-
- Reklama