Problem z osobą z czatu na fb

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
underground15

Użytkownik

Post24 mar 2014, 21:06

Witam. Mam taki problem. Chodzi o to, że przy jednej osobie, która na 100% jest online i ma włączony czat pokazuje mi cały czas "1 min". Wiadomości dochodzą w obie strony, widze jej aktywność tzn polubienia itd, ale nie ma zielonej kropki. Przy każdym odświeżeniu strony pokazuje mi 1 min. Coś się tak jakby przyblokowało i nie może przeskoczyć na tą zieloną kropkę. Wcześniej nie było z tym problemu, dopiero od piątku tak jest. O co chodzi?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post24 mar 2014, 22:23

Zobacz na innej przeglądarce, jak tam będzie dobrze to trzeba wyczyścić Chrome z plików tymczasowych i innego śmiecia.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

underground15

Użytkownik

Post24 mar 2014, 22:33

Na innej przeglądarce jest niestety to samo. Dodam, że gdy wejdę na messengera w telefonie i otworze okno rozmowy to pokazuje mi " aktywność teraz" i po chwili dopiero przeskakuje na "1 min". Nie wiem, czy to po prostu spowodowane jest tymi zmianami na fb, czy to samo przejdzie, jak dla mnie dziwne. ;/

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post25 mar 2014, 00:09

Zapewne, bo jak na innym sprzęcie jest to samo to raczej coś z Facebookiem i jego stronką.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

underground15

Użytkownik

Post25 mar 2014, 09:35

No nic, tak czy siak, dzięki za pomoc ;)

• Reklama

Wróć do „Problemy”