Problem z otwarciem Worda Exela i Powerpoita

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
bart56

Użytkownik

Post15 sie 2012, 18:58

Witam
Od pewnego czasu gdy probuje otworzyc Microsoft Worda itp pokazuje mi sie komunikat:
System Windows nie moze odnalezc pliku "podaje sciezke w zaleznosci od nazwy pliku i lokalizacji". Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.
Nie ma znaczenia czy chce otworzyć odrazu winword.exe czy jakis dokument wczesniej utworzony i tak jest ten komunikat i otwarcie jest nie mozliwe. Przegladam rozne fora ale nie moge znalezc odpowiedzi . Probowalem kilku sposobow tam opisanych ale nic nie pomaga. Przeistalowywalem office, wgrywalem inna wersje, istalowalem na drugiej partycjii nic nie pomaga. Nie mogę sobie przypomnieć co istalowalem co kasowalem wlasciwie chyba nic tylko sterowniki do tauchpada ale to chyba nie ma wplywu. Skanowałem wirusy nortonem cos tam wynalazło naprawilo ale dalej bez zmian. Proszę o pomoc!!!

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post15 sie 2012, 19:13

A próbowałeś w ogóle usunąć Office poprzez np Revo Uninstaller, wyczyścić rejestr (ważne) po Office i zainstalować na nowo?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

bart56

Użytkownik

Post17 sie 2012, 23:53

Ostatecznie odistalowalem te sterowniki od tauchpada moge właczyc worda ale teraz pokazuje mi sie nowy komunikat: "Wystąpiły problemy z przesłaniem polecenia do programu".

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post18 sie 2012, 08:53

Tak jak napisał cosik_ktosik, odinstaluj pakiet Office programem Revo Uninstaller:
Instrukcja => http://www.hotfix.pl/deinstalacja-wybra ... r-a119.htm

Po tej czynności zainstaluj pakiet Office na nowo.

bart56

Użytkownik

Post03 gru 2012, 16:50

Dopiero teraz miałem czas to zrobić nic nie pomogło. Napewno ma to związek z tymi sterownikami do touchpada ale nie wiem co teraz zrobić.

-- 13 paź 2012, 18:00 --

To widze że juz nikt nie wie jak to naprawic?

-- 03 gru 2012, 17:48 --

Wreszcie doszedłem do tego sam odpowiedz to.................... Norton Power Eraser wykrył mi szkodliwe wpisy w rejestrze i usunął

-- 03 gru 2012, 17:50 --

Wreszcie doszedłem do tego sam odpowiedz to.................... Norton Power Eraser wykrył mi szkodliwe wpisy w rejestrze i usunął

• Reklama

Wróć do „Problemy”