Problem z pendrive 8gb
-
Problem z pendrive 8gb
witam. mam problem z PenDrivem Transcend 8gb. niby wszystko jest ok, niby pliki kopiuja sie bez problemu. jednak po skopiowaniu np. dwoch filmow moge otworzyc tylko ten ktory jest skopiowany jako pierwszy. robilem juz formatowanie niskopoziomowe, i nic nie pomaga.. moze tutaj mi ktos pomoze. pozdrawiam.
- XMan
-
Problem z pendrive 8gb
tak, czytalem. jedynie nie probowalem przez WinPe w Viscie, nie mam niestety plytki instalacyjnej. a w WinPe w XP nie wykrywa mi mojego pendriva. programy typu Testdisk, Bootice itp nie pomagaja. LLF tez nie pomogl. mam inne pytanko. zalozmy ze sa na tym penie uszkodzone sektory. ktorym programem moge go przeskanowac zeby zobaczyc ile jest uszkodzonych. byc moze nie znam sie, jest mozliwosc aby te popsute sektory "pominac" i z 8gb zrobic np 6gb ?? 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z pendrive 8gb
A on coś widzi? http://www.hotfix.pl/h2testw-diagnostyk ... b-a263.htm
Jeśli nie to odczytaj VID i PID pendrivea.
Jeśli nie to odczytaj VID i PID pendrivea.
-
Problem z pendrive 8gb
tak widzi pena. natomiast narazie dzialam HDD Regenetarem.. jak zakonczy dzialania poinformuje o wynikach.

moze mi ktos powiedziec co to oznacza?:)

moze mi ktos powiedziec co to oznacza?:)
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z pendrive 8gb
Ojojoj, a chcesz stracić wszystko? HDD Regenerator to jedno z najgorszych narzędzi jakie stworzył człowiek.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Problem z pendrive 8gb
cosik_ktosik pisze:Ojojoj, a chcesz stracić wszystko? HDD Regenerator to jedno z najgorszych narzędzi jakie stworzył człowiek.
Może nie najgorszy, ale fakt faktem 90% przypadków kończy się "niepowodzeniem" lub "uszkodzeniem".
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z pendrive 8gb
Witaj kominekl miło Ciebie widzieć 
Chodzi mi o to, że on nie sprawdza podpięcia dysku nawet, czy on działa, a mimo to robi operacje. Dla mnie chociażby to już go klasyfikuje, bo niszczy wtedy sprzęt.

Chodzi mi o to, że on nie sprawdza podpięcia dysku nawet, czy on działa, a mimo to robi operacje. Dla mnie chociażby to już go klasyfikuje, bo niszczy wtedy sprzęt.
-
- Reklama