Problem jest dość uciążliwy, a sam nie potrafię znaleźć rozwiązania, więc proszę o pomoc.

Klikamy dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na zasadzie Ogranicz rezerwowalną przepustowość.
W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.
Jakby co to na innym forum kazali mi robić już scan FRST i dali mi tam do tego jakiś fix, ale też nie pomogło :/
1. Należy przedstawić dokładne szczegóły związane z systemem:
2. Jeżeli temat jest prowadzony w tej samej chwili na inny forum to należy podać link do tematu. |
Error: (05/15/2015 09:52:41 AM) (Source: Microsoft-Windows-WLAN-AutoConfig) (EventID: 10000) (User: ZARZĄDZANIE NT)
Description: Uruchomienie modułu rozszerzalności sieci WLAN nie powiodło się.
Ścieżka modułu: C:\Windows\system32\Rtlihvs.dll
Kod błędu: 126
Od pewnego czasu (około miesiąc) mój internet zaczął gubić pakiety.
Router to Cisco EPC 3925, otrzymałem go od dostawcy internetu. Łączę się poprzez Wi-Fi
Jest trochę lepiej, bo teraz skoki pingu są między mniejszymi wartościami np 20 - 50, ale lekki lag jest wyczuwalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość