problem z połączeniem bezprzewodowym

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
duuchuu

Użytkownik

Post15 sie 2012, 12:08

Witam

Mam problem z połączeniem się mojego komputera z sieciami bezprzewodowymi, Problem wygląda następująco:
Mój komputer widzi sieci bezprzewodowe, ale nie może się połączy, wyskakuje hasło, wpisuje poprawne hasło i mieli dość długo i w końcu wyskakuje komunikat, że nie można połączyć się z siecią, problem występuje z każdą siecią bezprzewodową czy to ona jest zabezpieczona czy też nie. Problem nastąpił gdy dodałem mój komputer do sieci bezprzewodowej routera przez naciśnięcie z tyłu routera przycisku WPS(który automatycznie dodaje wszystkie urządzenia do sieci bezprzewodowej routera). Próbowałem różnych środków, restart karty sieciowej, instalowanie nowych sterowników, tworzyłem ręcznie siec bezprzewodową, wykonywałem przywracanie systemu, kopiowałem profil sieci bezprzewodowej z innego komputera który się łączy z sieciami na dysk flash USB i też to nie pomaga. Użyłem nawet na sztywno dnsów Google (8.8.8.8 , 8.8.4.4), ale również problem występuje nadal. Co mógłbym jeszcze wykonać?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post15 sie 2012, 18:46

Może to router i jego trzeba zresetować?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

duuchuu

Użytkownik

Post15 sie 2012, 20:27

Router był resetowany i ustawiany na nowo, inne komputery się łączą, tylko ten nie, pozostałe sieci również nie można połączyc, typu w mcdonald's czy hot spot inei

• Reklama

Wróć do „Problemy”