Witam, mam problem z przeglądarką ponieważ od pewnego czasu sama się wyłącza, jest tak od momentu gdy włożyłem dodatkową kość RAM do komputera, instalowałem już kilka razy od nowa przeglądarkę i problem wciąż się pojawia, zauważyłem że ten problem jest gdy włączę za dużo kart (YT,gry online,forum,serwisy informacyjne itp.) lub też robię dużo rzeczy.Wersja mojej obecnej przeglądarki to 3.6 i jeszcze jedno gdy się wyłączy to pojawia się okno i jest w nim napisane że [uruchom program ponownie] [zamknij FireFox] i takie tam żeby zgłosić ten błąd do Mozilla FireFox. Proszę o pomoc.
Wrzucam ss z tym co pojawia mi się gdy przeglądarka się wyłącza:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Problem z przeglądarką Firefox po dodaniu kości pamięci RAM
-
Problem z przeglądarką Firefox po dodaniu kości pamięci RAM
Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 18:38 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu
Powód: Korekta tytułu
- voluu
- Kontaktowanie:
Problem z przeglądarką
Usuń FFa, przeczyść rejestr programem Ccleaner, zaisntaluj ponownie.
Sprawdź, czy na innych przeglądarkach dzieję się tak samo (Opera, Google Chrome), aby wykluczyć problem z kością pamięci.
Sprawdź, czy na innych przeglądarkach dzieję się tak samo (Opera, Google Chrome), aby wykluczyć problem z kością pamięci.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z przeglądarką
Hmm, w sumie u mnie na FF dzieje się podobnie ale skoro mówisz, że to po włożeniu pamięci to może w niej wina leży. Sprawdź pamięć programem Instrukcja obsługi programu Memtest86+ - Sprawdzanie pamięci RAM
-
- Reklama