Problem z przeglądarkami - inny adres google.pl

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Darom82

Stały bywalec

Problem z przeglądarkami - inny adres google.pl

Post29 wrz 2014, 07:52

Ściągnąłem sobie program privazer i zrobiłem nim skan i teraz mi wszystko pokasował i mam nerwa bo muszę od nowa wprowadzać wszystkie adresy stron www do przeglądarek.
Zepsuł mi to że teraz zamiast strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników w przeglądarce Internet Explorer
i w przeglądarce Firefox wyświetla mi taki adres: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jak to poprawić, żeby tak nie było tylko żeby było Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ??
Bo mnie już szlak trafia :(
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, 20:18 przez XMan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: korekta tytułu tematu oraz pisowni

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Problem z przeglądarkami

Post29 wrz 2014, 11:48

Nie rozumiem co ci to przeszkadza? Jakoś też jak wpisuje w chrome google.pl to po załadowaniu mam ten adres który podałeś wyżej i pewnie niektórzy tez to mają, wiec czemu cie to irytuje :)?

Darom82

Stały bywalec

Problem z przeglądarkami

Post29 wrz 2014, 12:19

Bo nigdy tak nie miałem wcześniej i mnie to wkurza teraz. A wiem ze da się jakos to poprawić. Proszę o pomoc w tej sprawie. Bo chce mieć strone Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a nie strone Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Może mi ktoś pomoc z tym żeby było samo Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Problem z przeglądarkami

Post29 wrz 2014, 14:17

Ja też tak mam, nie wiem dlaczego ale domyślam się że chodzi o zmiany które Google wprowadza od jakiegoś czasu do przeglądarki, podwyższenie standardów bezpieczeństwa.
To dobrze że Google przekierowuję cię do wersji zabezpieczonej przeglądarki SSL(Secure Socker Layer).
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Problem z przeglądarkami

Post29 wrz 2014, 19:59

Przecież już kiedyś zakładałeś podobny temat i pomogło:
problemy/przekierowania-jak-zmienic-t30048.html

Darom82 pisze:jak wpisałem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników to jest już dobrze :)

U mnie jest prawidłowo:

Firefox --> Obrazek

IE --> Obrazek
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Problem z przeglądarkami

Post29 wrz 2014, 20:01

Od dawna wyszukiwanie odbywa się po https, nie ma możliwości tego zmienić, kiedyś dało się skorzystać z innego Data Center bez https, teraz i tak Cię przekieruje na wersję szyfrowaną niezależnie co wpiszesz.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

• Reklama

Wróć do „Problemy”