W logu czysto.
=======
K.
Problem z przeglądarkami.
- djarta
- Kontaktowanie:
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
już mam dość hehe. odinstalowałem wtedy javę przeczyśćiłem kompa ccleanerem usunąłem wszystkie foldery związane z javą. zainstalowałem najnowszą 6 up 14 i było ok. a teraz po paru dniach znowu na fotce parę obrazków na stronie głównej się otwiera a parę nie. tak jakby się powoli sama psuła. już mam dość hehe.
Mam takie pytanie czy to może być przez to że wyłączam jave z autostartu oraz wyłączam w panelu javy aktualizacje automatyczne?
Mam takie pytanie czy to może być przez to że wyłączam jave z autostartu oraz wyłączam w panelu javy aktualizacje automatyczne?
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
Re: Problem z przeglądarkami.
Aktualizacje automatyczne mam zawsze wyłączone.
Z autostartu nie wyłączam.
CCleanera używaj zawsze po deinstalacji programów, sterowników oraz częstym surfowaniu w internecie.
Z autostartu nie wyłączam.
CCleanera używaj zawsze po deinstalacji programów, sterowników oraz częstym surfowaniu w internecie.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
to jest chore instalowałem już różne wersję javy 6 up 14 i 6 up 10 i każde z nich na 3 przeglądarkach po ok. 4 dniach zaczynają źle wyświetlać obrazki a na początku jest dobrze po każdym odinstalowaniu czyszczę ccleanerem i cleanGP i dalej to samo. to już nie wiem co jest nie tak
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama