Problem z rodzielaczami USB

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
bobix0075

Użytkownik

Post21 mar 2014, 23:26

W laptopie mam jedno działające USB , wiec postanowiłem kopic rozdzielacz . Dałem za niego ok.30 zl. Wyskoczyło od razu po podłączeniu że system nie rozpoznał urządzenia. Po pewnym czasie kupiłem 2 rozdzielacz, który działał przez ok. 1 tydzień i teraz jak go podłącze to zaświeca się na nim zielona lampka , ale nic się nie dzieje , nawet nie wyskakuje żadne powiadomienie . Poszedłem do sklepu po raz trzeci , również kupiłem rozdzielacz za ok.35 zl i on działał przez tydzień i znowu wyskakuje komunikat że system nie rozpoznał urządzenia. I do tego jeszcze rozdzielacz pierwszy i trzeci traci w ogóle łączność z laptopem tzn. muszę poruszać USB żeby się zaświeciły lampki i wyskoczył komunikat, że system nie rozpoznał urządzenia . Do rozdzielaczy podpinam mysz i klawiaturę :) Proszę o Pomoc :D

-- 21 mar 2014, 21:31 --

Dodam jeszcze, ze jeżeli podłącze mysz do portu USB to wszystko działa , to samo z klawiatura, komórka itp . :)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post21 mar 2014, 23:26

Czy któryś rozdzielacz ma własne zasilanie?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”