Witam,
od długiego czasu mam problem z moim monitorem, HP w2207h, a dokładniej z rozdzielczością. Jego "docelowa" rozdzielczość to 1680x1050 przy odświeżaniu 60Hz, jednak tylko raz udało się ją włączyć w serwisie, ale tylko na chwilę. Od tamtej pory używałam innej rozdzielczości, mianowicie 1400×1050 i działało w porządku. Teraz jednak jestem po wymianie dysku twardego, co za tym idzie po świeżej instalacji systemu (Win7) i nie mam pojęcia jak wrócić do którejkolwiek z działających opcji.
Na tę chwilę próbowałam instalacji sterowników monitora, tych, które miałam na płycie z zestawu oraz tych, które znalazłam w internecie. Instalowałam też świeże sterowniki do mojej karty graficznej (ATI Radeon HD 4350), jednak w tej chwili komputer nawet nie wykrywa monitora, tak jakby sterowniki w ogóle nie działały.
Teraz kombinuję cały czas z jednym i tym samym i dalej nie widać efektów. Czy ktoś jest w stanie podsunąć jakiś pomysł?
Pozdrawiam!
Problem z rozdzielczością monitora HP w2207h
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z rozdzielczością monitora HP w2207h
Podaj model płyty głównej, potrzeba najpierw wrzucić sterownik jej chipsetu.
-
- Reklama