Problem z trybem analogowym w Manta MM626
-
Witam mam kierownicę Manta MM626 Compressor Supreme 4 Monza. Problem polega na tym że, nie mogę zmienić trybu cyfrowego na tryb analogowy. Po zakupie kierownicy podpiąłem ją do komputera i świeciła się czerwona dioda (tyb analogowy) i komputer wykrywał mi kierownice. Po pewnym czasie od zakupu kierownica sama przeskoczyła na tryb cyfrowy (zielona dioda) i gdy podpinam ją do komputera to jej nie wykrywa, próbowałem przeinstalować sterowniki, usunąć ją przez menedżer urządzeń, a nawet zrobiłem format komputera. I gdy po formacie podpiąłem ją i dalej pali się zielona dioda (tryb cyfrowy), sprawdziłem u taty na komputerze i dalej to samo. Czy da radę jakoś to naprawić czy muszę zanieść kierownicę na gwarancję?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, proponuję kontakt z serwisem serwis@manta.com.pl
-
Dzięki napisałem do nich może coś poradzą.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Powinni odpisać, mi odpisywali.
-
Witam mam ten sam problem z kierownicą nigdzie na żadnym kopmie oraz Ps3 ona nie działa cały czas się świeci zielona kontrolka i nic się z nią nie da zrobić m.in nie da się przełączyć na tryb analogowy ... poradźcie coś pozdrawiam
-
i wie ktoś coś na temat tej kierownicy co można z tym zrobić ?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
A pisałeś na wskazany e-mail? Oni na serio odpowiadają, a potem możesz dać tu wypowiedź co by inni też ją znaleźli.
-
Mam ten sam problem i wątpię żeby coś pomogli bo prawdopodobnie jest to wada całej serii 

-
Problem ze kierownicą Manty
Mam problem z kierownicą Manta Compressor 4Supreme Monza,zaczęło się od tego że kupiłem nowy komputer z systemem Windows 7 i wszystko się spaprało.Robiłem to co wszyscy mi mówili ,czyli aktualizowałem sterowniki i sam sprzęt.Za każdym razem jak podepnę kierownicę system nie umie rozpoznać urządzenia USB ,a gdy instaluję stery to pisze mi że coś poszło nie tak i że system nie może zainstalować sterów.Po jakimś czasie chodziłem tak sobie po menedżerze urządzeń i coś kliknąłem (skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu) gdy się to skończyło system kazał mi od nowa odpalić komputer bo są wprowadzone jakieś zmiany ,a po chwili pisało mi że zainstalowało stery,tak za przeproszeniem z dupy
....Gdy komputer zresetowałem system znowu poinformował mnie o tym że nie wykryto urządzenia USB,i że instalacja nie powiodła sie ...
Proszę o pomoc ;]
I z góry dzięki.

Proszę o pomoc ;]
I z góry dzięki.

-
- Reklama