Problem z uruchamianiem komputera oraz z IE 8

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Darom82

Stały bywalec

Post31 paź 2016, 22:05

Mam dwa problemy z moim komputerem, na ktorym mam windows XP.
1. Jeden dotyczny przeglądarki IE 8 - podczas uruchamiania strony jakiej kolwiek u góry ekranu pojawiaja sie komunikaty takie jak widac na tym screenie - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy ktoś może mi pomóc to naprawić by tak się nie działo ?
2. Drugi problem jest taki, że zawsze gdy uruchamiam komputer to zaraz na samym początku jak jeszcze się wczytuje bios to pojawia mi się komunikat żeby wcisnąć F1 to continue, i dopiero gdy wcisne F1 wtedy dopiero uruchamia się dalej komputer. Czy da się to jakoś naprawić, żeby tak się nie działo ?

Awatar użytkownika
Gedo

Ekspert

Post01 lis 2016, 09:03

Piszesz, że na siłę chcesz zaoszczędzić kilka złotych na baterii CMOS. Musisz kupić i wymienić.
Certyfikaty są ważne tylko i wyłącznie na określony aktualny czas w systemie i zsynchronizowany automatycznie z internetowym serwerem czasu - żeby poprawnie działały strony w przeglądarkach, nawet google.

Lubię Cię Darom, ale nie żartuj, że przez tak długi czas nie chce Ci się wymienić CMOS. Bez tego się nie da. Amen.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.

• Reklama

Wróć do „Problemy”