Problem z uruchomieniem Windows
-
Witam mam problem ponieważ nie mogę uruchomić Windowsa. Przed lądowaniem paska systemu wyskakuje okno z takim błędem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Próbuje uruchomić płytę od Windowsa ale też wyskakuje błąd Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Już nie wiem co zrobić proszę o pomoc. (((dodam jeszcze ze wymieniałem w nim zasilacz 300 jakiś no name bo z tamten się spalił tzn zaczęło się dymić Język na deltę 350. Dysk przełożyłem do swojego kompa i przeskanowałem antywirem i tam kilka wirków było (41)Język. Kopiowałem ten brakujący plik z mojego systemu (bo jest taki sam) i przedtem dało rade a teraz nie chce. )))
-
- Kontaktowanie:
D:\ to ścieżka napędu ? Jak tak, to być może plik na płycie jest uszkodzony.
Pozdrawiam, koleś git
-
Re: Problem z uruchomieniem Windows
Napęd i płyta jest na 100% dobry bo sprawdzałem na innym kompie
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Wejdź do konsoli odzyskiwania (jak ją uruchomić jest tutaj: konsola odzyskiwania XP).
Aby uruchomić komputer z płyty wejdź do Biosu i w Advanced Bios Features zmień First Boot Device na CD/DVD.
Wpisz:
chkdsk /R
Aby uruchomić komputer z płyty wejdź do Biosu i w Advanced Bios Features zmień First Boot Device na CD/DVD.
Wpisz:
chkdsk /R
- rokko
- Kontaktowanie:
Wystąpił niespodziewany błąd (536867392) w wierszu 1773 w d:\xpsp\base\boot\setup\arcdisp.c
isapnp.sys
Problem prawdopodobnie leży w pamięci RAM. Przetestuj pamięć programem Memtest. Najlepiej każdą kość z osobna.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak coś link do poradnika Instrukcja obsługi programu Memtest86+ - Sprawdzanie pamięci RAM
-
THX zmieniłem kość pamięci ram na inną i chodzi 

-
- Reklama