Witam,
nie wiem, co mnie ostatnio podkusiło, zwykle wystrzegałam się przed robieniem takich akcji, ale ściągnęłam program do oczyszczania dysków z niepotrzebnych plików i prawdopodobnie musiałam usunąć, jednak, coś ważnego, gdyż po komputer nie widzi pendrive'a ani mp3. Wchodząc do menadżera urządzeń przy podłączonym do kompa USB pojawia się żółty wykrzyknik. Kiedy próbowałam odinstalować USB wyskakiwał mi komunikat - System Windows nie może załadować instalatora dla WPD. Skontaktuj się z dostawcą sprzętu, w celu uzyskania pomocy.
Nie wiem, co mam robić. ;D
Problem z USB - komputer nie widzi pendrive'a oraz mp3.
-
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2011, 12:53 przez XMan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: korekta tytułu tematu
Powód: korekta tytułu tematu
- XMan
Zainstaluj ponownie sterowniki do swojej płyty głównej Chipset.
Jak nie masz SP3 to zainstaluj :
Service Pack 3 dla Windows XP PL
Jeżeli masz płytkę ze sterownikami od komputera to włóż ją do napędu CD, zminimalizuj.
Start -> Panel sterowania -> System -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń.
Sprawdź w Menedżerze urządzeń czy nie ma żółtych wykrzykników lub znaków zapytania, jeżeli są to w tym miejscu PPM / prawym przyciskiem myszki /- Aktualizuj sterownik...
Jak nie masz SP3 to zainstaluj :
Service Pack 3 dla Windows XP PL
Jeżeli masz płytkę ze sterownikami od komputera to włóż ją do napędu CD, zminimalizuj.
Start -> Panel sterowania -> System -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń.
Sprawdź w Menedżerze urządzeń czy nie ma żółtych wykrzykników lub znaków zapytania, jeżeli są to w tym miejscu PPM / prawym przyciskiem myszki /- Aktualizuj sterownik...
-
- Reklama