Problem z Usunięciem AVAST
-
Witam.Mam problem z usunięciem pozostałości plików po antywirusie Avast.Gdy chcę usunąć folder Avast(wszystko jest na tym linku : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) to niestety ale jestem proszony o uprawnienia administratora.Ustawiałem prawa do kontroli nad folderem lecz wyskakuje błąd który widać na tym screencie(link który podałem).Jak pozbyć się tego ponieważ właśnie ten antywirus Avast przestał mi działać a nie mogłem go w żaden sposób odinstlować więc pobrałem program Revo Uninstaller i usuną on pliki z rejestru i wgl ale został ten folder który mnie irytuje.W dodatku zainstalowałem Nodrtona a obok mam jeszcze tą ikonke od avasta.Procesu też nie da się wyłączyć AvastUI.exe oraz gdy odpalam system jako awaryjny wyskakuje jakiś błąd podczas wczytywania i nic z tego aby spróbować to usunąć.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Sprawdz narzędzie do usuwania avasta:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Nic nie daje ...
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zobacz w dwóch miejscach czy nie ma Avasta. Pierwsze to msconfig i zakładka Uruchamianie. Zobacz czy nie ma tam czegoś ze słowem avast ale i czegoś co zaczyna się od av. Podobnie zobacz Usługach w panelu sterowania.
-
- Reklama