A wiec mam ventrillo 2.1.4 gram w ots dragon bolll ventrilo jest na konta
gdy siedze na tym ventrillo i jednoczesnie na dragon bollu to strasznie sie tnie i mam ping po 20k i ani ja nie moge gadac ani nikogo nie slysze a ludzie na vt podczas tego laga mnie slysza.
Pragne dodac ze wczesniej tak nie mialem mam tak od jakiegos miesiaca nie posiadam na kompie wirusów ani nic nie kombinowalem z ustawieniami jakos samo sie tak zepsulo.
Aha i jesli jest bardzo duzo osob na vt czyli tak z 15 to juz jest masakra sciny mam co 10 sekund ale jesli sie nie odzywam to normalnie slysze wszystkich ale i tak co jakis czas sa te sciny nawet jak sie nie odzywam.
Czytalem ze to moze byc wina servic packa ale problem powtaza sie i na 1 sp i na 2 i na 3.
POMOCY !!!!!!!!!!!!
Problem z ventrilo 2.1.4
- XMan
Problem z ventrilo 2.1.4
W woli przypomnienia:
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
Zastosuj się do regulaminu forum
Teraz odpowiadam nie jako Moderator.
Sprawdzałeś nowsze wersje ?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Możesz jeszcze podać:
1. Nazwa płyty głównej.
2. Karta dźwiękowa.
Czyściłeś komputer np. programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdzałeś inne DNS-y:
Open
208.67.222.222
208.67.220.220
-------------------
lub TP.SA.
194.204.159.1
194.204.152.34
-------------------
lub Google
8.8.8.8
8.8.4.4
-------------------
Czytałeś poradnik:
Zmniejszanie pingu w grze, optymalizacja łącza

Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
7. Na forum używamy polskiej pisowni, uwzględniając stosowanie polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Zdania powinny być wolne od błędów ortograficznych, zawierać odpowiednią formę stylistyczną i składniową, nie zapominając o znakach przestankowych.
Zastosuj się do regulaminu forum

Teraz odpowiadam nie jako Moderator.
Sprawdzałeś nowsze wersje ?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Możesz jeszcze podać:
1. Nazwa płyty głównej.
2. Karta dźwiękowa.
Czyściłeś komputer np. programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sprawdzałeś inne DNS-y:
Open
208.67.222.222
208.67.220.220
-------------------
lub TP.SA.
194.204.159.1
194.204.152.34
-------------------
lub Google
8.8.8.8
8.8.4.4
-------------------
Czytałeś poradnik:
Zmniejszanie pingu w grze, optymalizacja łącza
Klikamy dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na zasadzie Ogranicz rezerwowalną przepustowość.
W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.

-
Problem z ventrilo 2.1.4
Nie moge miec nowszej wersji bo nie bede mogl fgadac na tym vt.
-
- Reklama