Witam,
Jakiś czas temu aktualizowałem system Windows 7 z wersji 32 bitowej do 64. Po aktualizacji pojawił mi się problem z podłączeniem dwóch urządzeń audio do panelu. Wcześniej mogłem odtwarzać dźwięki z głośników i słuchawek w tym samym czasie, lecz teraz, muszę cały czas odłączać jedno urządzenie i podłączać drugie, starałem się użyć różnych kombinacji ustawień, ale żadne nie przynosiło rozwiązania. Niestety jestem zupełnie zielony, nie wiem nawet jaką mam kartę graficzną, będę wdzięczny za każdą pomoc.
Problem z VIA HD Audio Deck
- XMan
Problem z VIA HD Audio Deck
Zainstaluj Aida32.
Z sekcji Komputer --> Podsumowanie podaj :
--> Nazwa płyty głównej
--> Mikroukład płyty głównej
--> Multimedia (Karta dźwiękowa)
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie wykaże odpowiednich danych to sprawdź za pomocą programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Możesz jeszcze wrzucić screena z programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników --> zakładka Mainboard.
Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.
Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
Z sekcji Komputer --> Podsumowanie podaj :
--> Nazwa płyty głównej
--> Mikroukład płyty głównej
--> Multimedia (Karta dźwiękowa)
kliknij aby powiększyć :
Nie wykaże odpowiednich danych to sprawdź za pomocą programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Możesz jeszcze wrzucić screena z programu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników --> zakładka Mainboard.
Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.
Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
-
- Reklama