problem z Windows XP - powolne działanie, plik WUDFTrace.etl
-
problem z Windows XP - powolne działanie, plik WUDFTrace.etl
witam otoz mam pewien problem, wlaczajac komputer[PC] wyskakuje mi problem z ta sciezka C:\windows\system32\layfiles\WUDF\WUDFTrace.etl otoz czytalem na innych forach troszke o tym,nadal nie wiem jak się kierować, komputer nie nadaje się do użytku póki co, działa strasznie wolno,a jak się przytnie to już pozostaje mi reset. w dodatku ostro sie grzeje,a rozkrecilem go i nie zauwazylem zeby nie dzialay wentylatory..wiec co jest przyczyna,prosze o wszelaka pomoc,nic na nim waznego nie bylo,wiec kazda wskazaowka sie przyda pozdrawiam
- greh
- Kontaktowanie:
problem z xpekiem
- Pobierz OTL z tego linku:
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - Uruchom narzędzie dwuklikiem i ustaw jak na tym obrazku: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Uruchom skan przyciskiem Skanuj/Scan.
- Po zakończonym skanie wklej obydwa raporty na jedną z tych stron: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników,
a tutaj wstaw linki do obydwu wklejek.
Spróbuj wykonać to w trybie awaryjnym, jeśli w normalnym nie da rady
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
- Reklama