Problem z wyłączaniem komputera
-
Otóż od niedawna (ok 3 dni) mam problem z wyłączeniem komputera. Gdy chcę wyłączyć komputer klikam Start->Wyłącz komputer->Wyłącz po czym zamiast się wyłączyć komputer uruchamia się ponownie. O dziwo kiedy naciskam Start->Wyłącz komputer->Stan wstrzymania komputer się wyłącza. Mam Windows XP Professional (oryginał jakby co). Proszę o wyrozumiałość i chcę tylko dodać że w tych sprawach jest "lekko" zielony więc w proszę o w miae proste wytłumaczenie problemu.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Dzięki za linka ale... no cóż rzeczywiście mam problem C000021A opisany w artykule PL156669 a problemy z wyłączaniem komputera właściwie zaczęły się kiedy ściągnąłem cracka do Heroes IV Złotej edycji
w dzienniku drwatson 32 rzeczywiście było napisane że są wystąpiły problemy z tym plikiem więc go wykasowałem również z grą. Mimo to nadal mam ten problem z wyłączaniem komputera. Czy coś zrobiłem nie tak? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
PS. Może zrobić formata?

PS. Może zrobić formata?
- me@djohnsc
Bisiu203 pisze:problemy z wyłączaniem komputera właściwie zaczęły się kiedy ściągnąłem cracka do Heroes IV Złotej edycji
I na tym temat się kończy. Przeczytaj punkt trzeci regulaminu
Pozdrawiam
-
- Reklama