Problem z wypakowaniem plików Winrarem. Dlaczego?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
ZiNGO

Użytkownik
Kontaktowanie:

Post09 lip 2009, 02:03

mam taki problem. Próbuje wypakować od dłuższego czasu jakieś pliki. Filmy, gry etc. Cały czas wyskakuje mi błąd CRC a nie chce mi się wierzyć ze przy tym samym filmie tylko 3 innych wersjach błąd CRC zawsze był w parcie 1. Mogę mieć coś nie tak z systemem czy z czymś ? Nie mam nawet jak tych plików zobaczyć na innym komputerze bo nawet ich przenieść nie mogę bo wyskakuje błąd CRC. Błędy nieraz mam na samym początku a nieraz pod koniec.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post09 lip 2009, 02:22

Skoro piszesz, że film znajduje się w kilku paczkach (Part 1, Part 2, itp), to znaczy, że utworzone zostało samorozpakowujące się archiwum SFX CAB, czyli nie rozpakowuj kolejnych części po kolei, tylko gdy całość znajduje się w jednym folderze, kliknij dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na paczce Part 1 i wskaż miejsce rozpakowania całości. W tym momencie podzielony na kilka Part-ów plik (w Twoim wypadku film) zostanie rozpakowany i zespolony w jedną całość (w jeden pojedynczy plik).

Awatar użytkownika
ZiNGO

Użytkownik
Kontaktowanie:

Post09 lip 2009, 13:45

wiem ale chodzi o to ze jak klikam w Wupakuj Pliki na Part 1 to juz przy 1% wyskakuje blad CRC ale juz to rozszyfrowalem bo mialem walnieta wersje Windowsa i dlatego.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

• Reklama

Wróć do „Problemy”