Witam !!!
Jestem początkującą w pisaniu w tym programie. Mam problem z utworzeniem zakładek. Jak wchodzę na zakładki
View - navigation panels nie pokazuje mi się zakładka Bookmarks.
Problem z zakładkami w Adobe Reader 8.1
- rokko
- Kontaktowanie:
problem z Adobe Reader 8.1
Wow, odpuść sobie tego Adobe Reader'a, są znacznie lepsze aplikacje do podglądu plików w formacie PDF i co najważniejsze nie ma z nimi problemów.
Zobacz program PDF-XChange PDF Viewer. W szczególności wersja 1.0 Build 0034 z 30.01.2008 jest godna uwagi, ponieważ jest to ostatnia w pełni bezpłatna wersja nie posiadająca komponentów z komercyjnej wersji, przez co jest znacznie lżejsza, szybsza i wygodniejsza.
Zobacz program PDF-XChange PDF Viewer. W szczególności wersja 1.0 Build 0034 z 30.01.2008 jest godna uwagi, ponieważ jest to ostatnia w pełni bezpłatna wersja nie posiadająca komponentów z komercyjnej wersji, przez co jest znacznie lżejsza, szybsza i wygodniejsza.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- adax
Ja polecam od siebie Foxit Reader, chyba lżej już się nie da
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pozdrawiam! adax| TechNet Member
-
a ja polecam nie kopać starych tym bardziej ze
- Dołączenie:
17 Sie 2009, 18:01